Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Seriozitate - responsabilitate

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gips carton Rigips Activ Air 12,5, 1200x2000mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Rigips-Saint Gobain
Out Of stock
Descriere
Placa din gips-carton de tip A. Miezul aditivat capteaza, retine si descompune formaldehida din aerul interior.Placa este activa pana la 50 de ani, pe toata durata de viata a cladirii.

Eficacitate imediata, testata si cu diverse tipuri de finisaje si decoratiuni: tapet din hartie sau fibra de sticla, vopsea minerala, vopsea acrilica.

Reduce cu pana la 70% nivelul de formaldehida din aerul interior, in conditiile utilizarii a 1 mp de placa, la 1 mc volum interior. Acest raport corespunde aproximativ placarii peretilor si tavanului unei camere, luand in considerare un living obisnuit de apartament sau dormitorul unui copil, suprafata pereti si plafon 52 mp.Eficacitatea a fost atent analizata si demonstrata de Institutul independent ECO din Cologne si de Grupul de Laboratoare EUROFINS din Danemarca, conform ISO 16000 - 23.Produsul a primit stampila “Aprobat” din partea Institute for Building Biology (IBB) din Rosenheim, care evidentiaza capacitatea sa de a contribui la o viata sanatoasa, in paralel cu rolul activ la protectia mediului.

Caracteristici

tip A (SR EN 520 + A1:2010)
muchie PRO
miez din ipsos
invelis din carton alb
greu combustibila (clasa de reactie la foc A2-s1,d0)
contributie activa la imbunatatirea calitatii aerului din interior: miezul aditivat capteaza, retine si descompune formaldehida
Trimite mesaj
Din Gura in Gura